36 kerstbomen tel maar na van a tot z

jufastridreijman
jufastridreijman

Een beetje vreemde titel voor deze blog, maar….

Gisteren op facebook liet ik al een foto zien. Ik heb kerstboom telkaarten gemaakt.
Bij Action en Zeeman hebben ze bakjes met houten cijfers en letters, deze heb ik erbij gebruikt.
Natuurlijk kan je er ook dopjes/knijpers etc. voor gebruiken of de cijferkaarten die je al in je klas hebt.
De bomen hebben kerstballen van 1 t/m 20

Laat ze het goede cijfer erbij leggen. Deze moet ik nog in een goed bestand zetten en komt later op deze pagina.
Verder heb ik ook een bestand gemaakt met kerstbomen met daarin de letters van het alfabet. Iedere boom heeft z’n eigen letter in de boom hangen en daar hoort een kerstster bij, deze zijn apart. Wanneer je er klittenband of magneetstripje op plakt kan je ze zo aan elkaar verbinden.

kerstboomletter a

alfabet kerstbomen

kerstboomballen tellen

Geef een reactie