Uitdaging!

uit-da-ging

Wanneer je het opzoekt in het woordenboek komt er o.a. te staan:
1. oproep, uitnodiging
2. iets dat inspireert omdat het moeilijk is

En dat klopt, morgen… morgen is eigenlijk een werkdag van mij maar er kwam vorige week plots een uitdaging op mijn pad.
Wat het precies is, dát kan ik nog niet zeggen maar ik heb er super veel zin in.
Mijn duo en ik hebben een dag geruild en ik ben er erg blij mee dat ze dat voor mij wilde doen.
Morgen ga ik richting Noord-Holland.

Dan is het direct al een uitdaging om vanuit Oudenbosch de files in te gaan. File rijden doe ik wel vaker, maar file rijden op wegen waar ik normaal gesproken nooit kom richting een  bestemming waar ik  nog niet eerder geweest ben, dát vind ik toch altijd een beetje ‘soort van’ spannend.
En daarom dus uitdaging 1

De tweede zal volgen wanneer ik op plaats van bestemming ben. Onbekend terrein en iets gaan doen wat ik nog niet eerder gedaan heb. Schrijven voor een blog is mij niet onbekend, maar schrijven over een onderwerp buiten mijn comfortzone, is dat wel.
Ik heb er ontzettend veel zin in en mijn kinderen zijn super jaloers 😉

Later deze week meer hierover en waar ik naartoe geweest ben.

Geef een reactie