De Ludwigs, concurrentie voor Spangas en Brugklas?

Gisteren was de start van de nieuwste Nickelodeon serie “De Ludwigs”

Bijzonder?
Ja! Ik vind van wel.
Waarom?
Het is een Nederlands/Vlaamsche cast en speelt zich af in en om Amsterdam. De buitenscenes zijn ook écht buiten en niet in een studio opgenomen.
Het is niet nagesynchroniseerd (heerlijk voor de meekijkende/luisterende ouders).

Ik mocht een poosje geleden naar de studio’s in Aalsmeer, namens juf Maike en schreef er toen al een stukje over. Ik kreeg een rondleiding door de studio en het huis waar zich heel veel avonturen en geheimen gaan ontrafelen.
Grappig om dan gisteren, tijdens de eerste 2 afleveringen de ruimtes te zien waar ik zelf geweest ben.

Samen met mijn kinderen heb ik gekeken, mijn kinderen zijn enthousiast en ik eigenlijk ook wel. Volgens mij gaat het nog heel spannend worden. Gaan de Ludwigs het winnen van Spangas/Brugklas op NPO3? Dat durf ik nog niet te zeggen… we gaan het meemaken. (voor mij hebben ze al gewonnen van Brugklas, het gezin Ludwig)

Iedere werkdag om 19.30 op Nickelodeon (en in het weekend herhalingen mocht je een aflevering gemist hebben).

 

Geef een reactie