BREAKZY dé app voor op vakantie!

Breakzy_160729_1043_Logo_GREEN-extrasmallIk mocht laatst aanwezig zijn bij de lancering van de app: BREAKZY

Een app die je kunt gebruiken wanneer je op vakantie gaat. En dan niet pas op de plaats van bestemming, maar gewoon al direct  wanneer je in de auto stapt opweg naar….. bestemming/vliegveld etc…

Samen met mijn 3 kinderen gingen we naar Breda waar de presentatie plaats zou vinden. Ze zijn alledrie 10+ en daardoor ook best kritisch. Heel fijn, kinderen kijken toch anders dan volwassenen.

We werden hartelijk ontvangen door Marcel en Judy, de makers van de app. Ze vertelden ons dat ze ruim een jaar geleden op het idee gekomen waren voor deze app en dat de app tot stand gekomen is d.m.v. crowdfunding. Met een tomeloze energie en veel vrienden en familie is de app uiteindelijk tot stand gekomen. Al deze mensen kwamen uiteraard ook naar de presentatie en de sfeer zat er goed in.
De materialen die er lagen en de verhalen die ze vertelden, de gedachten achter de app , ze spraken ons gelijk aan en mijn dochters wilden direct de app downloaden.
Het prettige is dat de  app offline te gebruiken is.

Daarnaast zijn ze bezig met een  Goodiebags die je online zal kunnen gaan bestellen om je kinderen onderweg ook bezig te houden.
Af en toe een verrassing/cadeautje.
Ik deed dat vroeger zelf ook, ging naar Zeeman, Hema (later ook Action) om maar kleine kleurboekjes, spelletjes, leesboekjes enz… te ‘scoren’ en ze vervolgens ook in te pakken…. Wat een tijd scheelt het als je dat niet zelf hoeft te doen maar het zó kunt bestellen. Meer tijd over voor het inpakken van de bagage.
Raamstickers (wie kent ze niet van vroeger?) maar dan met heel leuke vrolijke afbeeldingen en kleuren. Ze hebben ook een hele leuke autobingo voor onderweg die ze nog willen gaan uitbreiden met andere afbeeldingen.19490238_10207847306295698_1205420042_o

Maar wát is Breakzy nou precies?

De zomervakantie is in aantocht en daarom is Breakzy te downloaden (gratis) in de App store & Google Play.

Het perfecte moment om de app te lanceren en in gebruik te nemen.

Breakzy is een app waarbij je zowel offline als online snel een goede sanitaire stop, een mooie speelplek voor de kinderen, een groot tankstation of een fijne overnachtingsplek kunt vinden. De app vindt duizenden stops die aan of dichtbij de snelweg liggen en bevat nu al meer dan 250 campings op deze routes in Duitsland en Frankrijk. Ideaal voor de volgende autovakantie dus!

Hoe het werkt18901463_10207680131156424_765865931_o

Breakzy werkt volgens een reviewsysteem. Bij iedere stop kan je als gebruiker een review achterlaten. Hoe meer reviews er toegevoegd worden, hoe meer stops een legitieme waardering hebben. Op deze manier wordt de app continu verbeterd.

Follow us

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste app updates, tips te ontvangen, reiservaringen te lezen en meer leuk nieuws is Breakzy te volgen op Facebook en Instagram.
Hier is ook een liveverslag te bekijken van een spetterende roadtrip die twee van de Breakzy redacteuren uitzenden, waarbij zij op de voet worden gevolgd bij hun reis naar Zuid Frankrijk.

Ik sprak de beide dames en zij vertelden enthousiast over hun belevenissen. Op diverse locaties kwamen ze mooie vergezichten tegen waar ze anders waarschijnlijk voorbij gereden zouden zijn. Maar ook plekken waar de sanitaire stops wel of juist niet oke waren. Dat kun je dan gelijk in de app ook aangeven.
Ze hadden zichzelf challenges gegeven, bijvoorbeeld iets als “we zijn een gezin met jonge kinderen en we moeten een geschikte verschoonlocatie hebben”

Omdat de app de reviews van gebruikers nodig heeft kun je je positieve en negatieve ervaringen kwijt in de app en zo help je elkaar als gebruikers. Wanneer je onderweg bent en even een pitstop wilt maken dan kan je de app raadplegen en aangeven waar je naar opzoek bent. Een slaapplaats/restaurant/speeltuintje bij de je stopplek etc…

Ik zei na de presentatie dan ook “Wat jammer dat deze app nu pas bestaat…. 15 jaar geleden had ik deze graag gehad toen  mijn zoontje  5 maanden oud was”

Ik ben enthousiast en ga deze app absoluut gebruiken tijdens onze zomervakantie in augustus.

Dan zal ik ook zeker nog een blog schrijven

 

Geef een reactie