Online opvoedcursus “Opvoeden met Plezier”

Opvoedenmetplezier
Ik kreeg deze week een bericht van 2 gezinstherapeuten.
Zij hebben een online platform en cursuspakket samengesteld.

Opvoeden met Plezier
Iedere ouder kent het gevoel vast wel… dat het niet lekker loopt in huis.  Ruzie makende kinderen. De hele tijd achter de schermpjes van de telefoon/tablet etc…
Dat ze hun spullen niet opruimen. Als ouder kun je daar flink boos van worden. En doodmoe!

Ben je op zoek naar meer ontspanning, plezier en verbinding in je gezin? En wil je daarbij óók kijken naar jouw rol hierin? Dan ben je bij de Online Opvoedacademie ‘Opvoeden met Plezier’ aan het goede adres! Dit initiatief is ontwikkeld door gezinstherapeuten Marga van Holsteijn uit Delft en Delia van Tilburg uit Den Haag. Op 3 oktober a.s. gaat de volgende online cursus weer van start!

ONLINE OPVOEDACADEMIE
De Online Opvoedacademie ‘Opvoeden met Plezier’ kan je helpen met het antwoord op jouw opvoedvraagstukken. Doe ik het wel goed? Moet ik strenger zijn? Moet ik mijn kind meer loslaten? Waarom ben ik zo onzeker? Hoe komt het dat ik door het gedrag van mijn kind zo snel boos word? De Opvoedacademie helpt je om inzicht te krijgen in het gedrag van je kind. Maar vooral door je bewust te worden van de wisselwerking tussen jou en je kind. Marga van Holsteijn is holistisch gezinstherapeut bij Praktijk Trotse Moeders in Delft. Delia van Tilburg is gezins- en kindercoach en heeft een praktijk in Den Haag.
CURSUSSEN
Vanuit de Online Opvoedacademie worden er verschillende cursussen aangeboden:

Boos? Pluk een roos! BOOS?
De gratis online-lessenserie ‘Ben je boos? Pluk een Roos!’ bestaat uit drie lessen gemaakt in Prezi’s (levendige beeldpresentaties). Ze gaan over emoties bij kinderen, vooral boosheid. Je krijgt in de lessenserie waardevolle handvatten en tips om met die boosheid en wat hierbij komt kijken om te gaan.

Opvoeden met plezier
De uitgebreide online-cursus ‘Opvoeden met Plezier’ bestaat uit Prezi’s, mooie filmpjes, interessante theorie en inzichtgevende oefeningen. De cursus omvat zeven lessen en start meerdere malen per jaar. Er zijn twee programma’s. Bij het programma PLUS krijg je drie extra coachingsgesprekken.

Gratis proefles
Als je eerst wilt weten hoe een les van de online-cursus ‘Opvoeden met Plezier‘ er uit ziet, kun je een gratis proefles aanvragen. De proefles omvat een stuk lestheorie en een concrete oefening. Ook krijg je inzicht in alle thema’s, waardoor je een goed beeld krijgt van de gehele online-cursus.

KORTINGSCODE
Ter ere van de lancering van deze nieuwe online cursussen biedt Opvoeden met plezier een feestelijke korting aan voor de deelname aan de online cursus ‘Opvoeden met plezier’ en ‘Opvoeden met plezier PLUS’. Start van de cursus is 3 oktober 2017. De kortingscode ‘EXTRAKORTING’ geeft je eenmalig 5% korting op het lesgeld. Deze kortingscode kan gebruikt worden in combinatie met de vroege vogelkorting. Als je vóór 12 september 2017 inschrijft voor de cursus kan je voordeel hiermee oplopen tot €81,25.

KORTINGSCODE TOEPASSEN

  • Om je in te schrijven voor een cursus moet je je eerst registreren via de website www.opvoedenmetplezier.nl
  • Na registratie kun je je inschrijven voor de cursus naar wens. Bij ‘couponcode’ vul je de kortingscode ‘EXTRAKORTING’ in en dan klik je op ‘coupon toepassen’
  • De kortingscode is ook geldig in combinatie met de vroegboekkorting.Kortingscode

Geef een reactie