Thuisonderwijs: Zoom & een spelletje

Wat een weken zijn het toch.. En wat hebben we geluk met dat mooie weer. Woensdag 8 april om 9.30u ga ik voor de 3e week op rij LIVE via ZOOM.
Ik ga voorlezen uit: Tim en de Paashaas.
Een boek dat een week geleden ontstond. Ik breng het niet in fysiek en tastbaar boek uit op dit moment. Wel kun je hem bestellen bij mij. Dan ontvang je hem digitaal en daarmee steun je de Voedselbank.
De gehele opbrengst komt ten goede van de Voedselbank.

Morgen dus, morgen om 9.30u gaat het boek in Premiére. Best een gek idee… De andere 2 boeken gingen in premiére bij de Readshop in Naaldwijk en de Readshop in Delft.

Nu dus via Zoom.

Daarnaast komt Pasen er natuurlijk aan en hoor ik van vele leerkrachten en ouders dat ze de downloads wel erg leuk vinden. Niet alle kinderen (en ouders + leerkrachten) zijn dol op werkbladen, daarom maakte ik een Paasei-memory (en een extra blad om de fijne motoriek te oefenen)
Je kunt het bestand downloaden en de pagina’s dan 2x uitprinten, knippen (lamineren) en klaarrrr om te spelen.

Wie doet er mee? Wie kan er de meeste duo’s verzamelen?

Geef een reactie