Afspraak maken/boekingen

Astrid ReijmanWil jij een vrijblijvend gesprek met mij, om te kijken of ik iets voor jullie kan betekenen?
Voor jouw kind….
Hieronder staat beschreven wat ik doe en daaronder staat de button, waarmee je een online gesprek kunt aanvragen.
Liever face to face contact? Ook dat is mogelijk!

Ouders kunnen het gevoel hebben dat hun kind hen niet ziet/hoort. Terwijl het kind dat gevoel ook heeft, maar dat niet zo kan communiceren. Hierdoor wordt de schreeuw om aandacht (als kind) soms ontzettend groot.
Ik begeleid jouw kind, kijk en luister (ook naar dat wat niét gezegd wordt), waardoor ik naar jou als ouder een terugkoppeling kan geven, uitleggen wat er in dat koppie van jouw kind omgaat

Online crea-atelier

In een serie van 4 (online) activiteiten (voorlezen, creatief zijn, samen kletsen) van een uur, met een groepje van maximaal 5 kinderen.
Kinderen kunnen hun ‘ei’ kwijt en daarnaast werken we aan o.a. de fijne motoriek maar ook het zelfbeeld van jouw kind. Na afloop van de 4 sessies is er de mogelijkheid om in een (online) gesprek te vertellen hoe je het hebt ervaren, en krijg je van mij tips, tops en tools.

Offline crea-atelier op locatie of bij jou thuis

In een serie van 6 weken kom ik wekelijks een uur bij jullie thuis (max. 5 kinderen) waarbij er wordt voorgelezen, gekletst er aandacht is voor het hele kind, waar zit het mee, wat wil het kwijt. Waar heeft het hulp bij nodig. We zijn creatief (dat kan binnen en buiten zijn) en zo ontstaat er verbinding waardoor we kunnen werken aan zelfbeeld en (mogelijk) fijne motoriek. Na 3 sessies is er de mogelijkheid voor jou als ouder om (online) een gesprek van een half uur te hebben om ervaringen te delen, vragen te stellen en vertel ik wat mij is opgevallen, geef je tips, tops en tools om te gebruiken thuis

Wat heel fijn aan Astrid is, is dat je direct merkt dat ze heel veel ervaring heeft. Zodra ze binnenkomt, trekken de kinderen naar haar toe. 3 heel verschillende persoontjes en allemaal hun eigen manier van doen, waar Astrid haar handen niet voor omdraait. Ze ziet, hoort en luistert naar ze allemaal. Ze gaat niet in paniek als er onenigheid is, maar lost het gewoon op en maakt ze ook bewust van andere invalshoeken.

Het is voor mij een moment dat ik even kan loslaten en met een gerust hart tijd kan besteden aan wat anders óf samen met mijn man ergens een kopje koffie kan drinken om zo ook even tijd samen te hebben.

De kinderen vinden haar fantastisch. Plezier, educatie, motoriek en persoonlijke aandacht gecombineerd in een zeer waardevol Crea-atelier. Ik ben fan en kijk nu al uit naar de volgende keer!


Kirsten van der Ham


Plan vandaag je kennismakingsgesprek